?

Log in

No account? Create an account
Puhe Helsingin kдrдjдoikeudessa 11.08.2004 - Antti Rautiaisen kirjoituksia — LiveJournal
joulukuu 3., 2006
07:40 pm

[Linkki]

Previous Entry Share Next Entry
Puhe Helsingin kдrдjдoikeudessa 11.08.2004
(Sama englanniksi alapuolella)

Herra puheenjohtaja,

minut on kutsuttu tänne Helsingin käräjäoikeuteen 11.8.2004 sanomaan sanottavani muuntorangaistusasiassa, jossa sakkoja, jotka on määrätty minulle kutsunnoista 23.11.1998 ja 26.11.2001 poisjäännin takia muunnetaan vankeusrangaistukseksi.Maailmankatsomukseltani olen anarkisti, ja pidän valtiota rakenteellisen väkivallan keskittymänä joka on hävitettävä – näin ollen luonnollisesti vastustan myös kaikkia armeijoita ja niiden lieveilmiöitä, kuten kutsuntoja joissa en käy. Syksystä 1997 lähtien minut on määrätty saapumaan kutsuntoihin 17 kertaa, viimeksi jätin kutsunnat väliin viime maanantaina 9.8.2004.

Viimeiset seitsemän vuotta valtiovalta on jatkuvasti vainonnut minua kutsuntojen vastaisen vakaumukseni vuoksi. Olen ollut miltei keskeytyksettä etsintäkuulutettuna; minulle toistuvasti määrättyjä sakkoja en ole koskaan maksanut, enkä tule maksamaan. Voitte määrätä minut minkälaiseen vankeusrangaistukseen vain haluatte, mutta vakuutan ettei kansainvälinen anarkistiliike jää välinpitämättömäksi tämän vuosikausia jatkuneen vainon edessä.

Jos tuomitsette minut vankeusrangaistukseen, tuhoamme Suomen valtion. Anarkisteina vastustamme kaikkia auktoriteetteja ja valtioita, joten voimme aloittaa tuhoamisen Suomesta. Antiautoritäärisen liikkeen jatkuvat hyökkäykset Yhdysvaltoja vastaan ovat paitsi hieman banaaleja, myös strategisesti lyhytnäköisiä - miksi aloittaa valtioiden tuhoaminen kaikista voimakkaimmasta? Suomi on varmasti helpompi tuhota, ja vaikka eristetty vallankumous ei voi selvitä, tarjoaa vapaudenhenkisen kommunismin väliaikainen toteuttaminen Suomessa mahdollisuuden harjoittaa 30-luvun Espanjan anarkosyndikalistien sanojen mukaisesti ”vallankumouksellista jumppaa”, jossa työväenluokka harjaantuu tulevan maailmanvallankumouksen haasteisiin. Tästä lähtien poltammeennen kaikkea Suomen lippuja.

Olemme valmiita iskemään Suomen talousjärjestelmän heikoimpaan linkkiin – huonolaatuisista matkapuhelimistaan kuuluisaan Nokia-konserniin, joka on avainasemassa valheellisen suomalaisen yhteiskuntarauha-illuusion ylläpitämisessä. 50 000 anarkistia joka puolella maailmaa on valmis varastamaan uunituoreita Nokian matkapuhelimia, näin voimme halutessamme nopeasti romuttaa Nokian vakavaraisuuden ja saada Helsingin pörssin ja koko Suomen talousjärjestelmän syöksykierteeseen. Nokian huolellisesti brändätyt matkapuhelimet, jotka ovat päältä siloiteltuja mutta arkikäytössä leviävät nopeasti käsiin, symboloivat koko suomalaisen demarijärjestelmän mädännäisyyttä.

Herra puheenjohtaja, en pyydä teiltä yhtään mitään.

Olen tehnyt valintani, mikä on teidän valintanne?

Helsingissä 11.8.2004

Antti Rautiainen

(4 kommenttia | Jätä vastaus tähän)

Comments
 
From:(Anonymous)
Date:syyskuu 10., 2008 08:14 pm (UTC)

Hämmentynyt sivustakatsoja

(Link)
Ajattelitko perustaa Pol Potin Kamputseaa muistuttavan oikeaoppisen anarkistijärjestelmän Suomen tilalle? Onko utopiassasi muuten sairaanhoitopalveluja ja sosiaaliturvaa? Kuinkas monen luulet lähtevän mukaan aatteeseesi? Mitä epäanarkisteille tapahtuu? Kuinka monta ihmistä kuolee nälänhätään anarkiassa? Kaikki eivät kuitenkaan voi elää metsästäjä-keräilijöinä? Eikö tämä läppäsi ole "hieman" narsistista, fanaattista ja megalomaanista? Vai onko se vain trolli?
From:(Anonymous)
Date:syyskuu 10., 2008 08:21 pm (UTC)

Re: Hämmentynyt sivustakatsoja

(Link)
Älä vaivaudu laskemaan kuolonuhreja, laskin juuri ihan itse että anarkian uhrien lukumäärä Suomessa kohoaisi neljään miljoonaan ja maailmassa viiteen miljardiin.

Niin siinä käy kun järjestäytynyt terveydenhuolto, ruokatuotanto ja muut nykyiset mukavuudet poistetaan. Sehän on ihan totta, että anarkiassa ei voida järjestää esimerkiksi nykyaikaisen terveydenhoitojärjestelmän kaltaista monimutkaista hierarkkista ja alistavaa koneistoa.

Onneksi anarkistit eivät ole päässeet valtaan vielä missään. Uhrien määrä olisi uskomattoman suuri jopa kommunismiin ja kansallissosialismiin verrattuna. Taitaisipa siinä jopa Stalinillekin tulla paha olo.
[User Picture]
From:anttirautiainen
Date:syyskuu 11., 2008 08:53 am (UTC)

Re: Hämmentynyt sivustakatsoja

(Link)
Anarkistit ovat olleet lyhyita aikoja "vallassa" (tarkemmin ottaen estaneet kenenkaan muun vallan olematta itse vallassa) Ita-Ukrainassa 1919-1921 ja Espanjan Aragoniassa 1936. Mutta tietenkaan ei ole merkitysta silla miksi kapinaliike itseaan kutsuu, vaan silla onko sen jarjestaytymistapa todellisesti anarkistinen - nailla kriteereilla anarkistisia esimerkkeja jarjestaytymisesta loytyy paljon enemmankin, esim. Etela-Korean Kwangju 1980.
[User Picture]
From:anttirautiainen
Date:syyskuu 11., 2008 08:43 am (UTC)

Re: Hämmentynyt sivustakatsoja

(Link)
-Polpot ei ollut anarkisti vaan bolshevikki, joten hanen jarjestelmansa ei muistuttanut anarkiaa.
-"Oikeaoppisen" anarkistijarjestelman aion kuitenkin perustaa. Sairaanhoitopalvelut siina ovat saatavilla, sosiaaliturvalle ei ole tarvetta. Anarkia ei tarkoita metsastaja-kerailijajarjestelmaa.
 Sivun tarjoaa LiveJournal.com