?

Log in

No account? Create an account
Puhe Helsingin kдrдjдoikeudessa 11.08.2004 - Antti Rautiaisen kirjoituksia — LiveJournal
joulukuu 3., 2006
07:40 pm

[Linkki]

Previous Entry Share Next Entry
Puhe Helsingin kдrдjдoikeudessa 11.08.2004

(4 kommenttia | Jätä vastaus tähän)

Comments
 
From:(Anonymous)
Date:syyskuu 10., 2008 08:21 pm (UTC)

Re: Hämmentynyt sivustakatsoja

(Link)
Älä vaivaudu laskemaan kuolonuhreja, laskin juuri ihan itse että anarkian uhrien lukumäärä Suomessa kohoaisi neljään miljoonaan ja maailmassa viiteen miljardiin.

Niin siinä käy kun järjestäytynyt terveydenhuolto, ruokatuotanto ja muut nykyiset mukavuudet poistetaan. Sehän on ihan totta, että anarkiassa ei voida järjestää esimerkiksi nykyaikaisen terveydenhoitojärjestelmän kaltaista monimutkaista hierarkkista ja alistavaa koneistoa.

Onneksi anarkistit eivät ole päässeet valtaan vielä missään. Uhrien määrä olisi uskomattoman suuri jopa kommunismiin ja kansallissosialismiin verrattuna. Taitaisipa siinä jopa Stalinillekin tulla paha olo.
[User Picture]
From:anttirautiainen
Date:syyskuu 11., 2008 08:53 am (UTC)

Re: Hämmentynyt sivustakatsoja

(Link)
Anarkistit ovat olleet lyhyita aikoja "vallassa" (tarkemmin ottaen estaneet kenenkaan muun vallan olematta itse vallassa) Ita-Ukrainassa 1919-1921 ja Espanjan Aragoniassa 1936. Mutta tietenkaan ei ole merkitysta silla miksi kapinaliike itseaan kutsuu, vaan silla onko sen jarjestaytymistapa todellisesti anarkistinen - nailla kriteereilla anarkistisia esimerkkeja jarjestaytymisesta loytyy paljon enemmankin, esim. Etela-Korean Kwangju 1980.
 Sivun tarjoaa LiveJournal.com